Allround medewerker bediening (8-12 uur)

Café forEach groeit en we hebben nog volop nieuwe plannen! En daarom zijn we op zoek naar een allround medewerker bediening (8-12 uur) als aanvulling op ons gezellige en jonge team.

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je veel eigen inbreng hebt en initiatief wordt gewaardeerd? Dan is dit je kans. Samen met ons ga je de gasten verrassen en verwennen met heerlijke, betaalbare gerechten en jouw vriendelijke bediening. Ben je vrolijk, energiek en heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan past deze baan zeker bij jou. Lees dus verder en solliciteer!

Hoe ziet jouw dag als allround medewerker bediening bij Café forEach er uit?
Je ontvangt de gasten met een lach en geeft een goed advies bij het opnemen van de bestelling. Je bereidt de dranken en serveert met flair de gewenste hapjes. Je houdt in de gaten of het onze gasten aan niets ontbreekt zodat zij een plezierige ervaring hebben in ons gezellige café. Daarnaast zorg je ervoor dat alle hapjes en drankjes in de kassa worden geboekt.
Je komt in een leuk, jong en dynamisch team terecht. Als team zorgen we ervoor dat de gast tevreden en voldaan ons pand verlaat. We zijn woensdag tot zondag vanaf 15:00/16:00 uur geopend en zoeken met name een vaste allround medewerker bediening voor de middag en avond. Een super leuke en afwisselende job!

Wie ben je?
· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
· Je bent van nature gastvrij ingesteld;
· Je bent energiek en loopt makkelijk wat km’ers weg op een dag:
· Je neemt initiatief en ziet uit jezelf wat er gedaan moet worden;
· Je bent in goed overleg flexibel inzetbaar;
· Je hebt een gezonde dosis humor!

Wat bieden wij jou?
· Gezellig, jong en dynamisch team;
· Ruimte voor eigen ideeën;
· Salaris hoger dan standaard Horeca CAO ;
· Werktijden met name door de week, in de middag en avond;
· Fijne werksfeer!

Wie is café forEach?
Café forEach is het gezelligste café in hartje Uden. Vanuit de Sint Jansstraat 48 geven wij onze gasten de avond van hun leven, met lekkere drankjes, hapjes en gezellige muziek.
Café forEach is een klein bedrijf met hart voor haar medewerkers. Onze kernwaarden zijn: passie voor je vak, betrokkenheid, waardering, gastvrijheid, ontwikkeling en plezier hebben in je werk. Herken jij je hierin? Dan pas jij perfect bij ons!

Heb je interesse?
Wacht dan niet en laat ons meteen weten via het sollicitieformulier waarom jij onze nieuwe allround medewerker bediening bent! Voor meer informatie over deze leuke en uitdagende job kun je contact opnemen met Molly Manuel op 06-21680206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Allround medewerker bediening (8-12 uur)

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toestemming(Vereist)

Adres:
Sint Janstraat 48, 5401BB Uden

Telefoonnummer: 
0413-255600
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 16:00
Donderdag Vanaf 16:00
Vrijdag Vanaf 16:00
Zaterdag Vanaf 16:00
Zondag Vanaf 15:00

Contact opnemen:

Contact

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Privacy verklaring(Verplicht)

Copyright © 2022 | door Creative Studio
Algemene voorwaarden / Privacyverklaring/ Cookiebeleid

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram